Nederlands

Reeds vanaf 12 jaar, ben ik gepassioneerd bezig met fotografie. Het verhaal begint met een cadeau van vader op zoon, een oude Pentax. Deze foto’s waren een begin van een hobby die nooit ophield: namelijk mooie dingen die mijn pad doorkruisen in beeld brengen. Ik ga nooit op zoek naar dé foto. De foto moet mij vinden.

Dankzij de toenemende vraag van vrienden en familie om hun mooiste momenten vast te leggen, voelde ik mij gesterkt om mij te gaan toeleggen op huwelijken, doopselvieringen, communies, kortom, social events.

LC Photography werd geboren.

Naarmate de ervaring toenam, na enkele jaren fotografielessen en na een reeks van stages bij top Belgische professionele besliste ik om mijn passie ten dienste van u te zetten. LC Photography werd geboren.

Gevestigd te Leefdaal, tussen Tervuren en Leuven, op een steeenworp van Brussel, fotografeer ik voor u overal in Belgie, maar ook in het buitenland.

Wat mij het meest boeit, is het fotograferen van emoties; een lach, een traan...

Deze kleine zaken die van uw dag een onvergetelijke herinnering maken.

Deze gebeurtenissen worden door mij op een rustige en discrete wijze vastgelegd.

Als mijn aandacht vooral naar de emoties uitgaat, worden de details nooit uit het oog verloren, waardoor mijn reportage uw reportage wordt.

Een ceremonie in het buitenland ?

Geen probleem !

Tijdens mijn leven heb ik al heel wat gereisd; van de V.S. Tot Japan over Congo tot Zuid-Afrika. Van Europa tot het Verre & Midden-oosten.

Geen enkel proobleem om mij in te leven in de verschillende culturen, lokale gebruiken om u in de beste omstandigheden onvergetelijke beelden te bezorgen.

Mijn reportages worden aan uw wensen aangepast, maar zijn stuk voor stuk verhalen die aan de hand van de foto's worden verteld.

De reportages, op gepersonnaliserde digitale drager geleverd, bevatten een selectie van foto's, vrij van rechten en zonder logo.

Zoals de overgrote meerderheid van de professionele, fotografen ben ik overgegaan naar digitale fotografie maar de analoge fotografie blijft mijn grote passie.

Deze fotografie vergt een enorme kennis van het licht en een denkwerk tijdens het nemen van het beeld. Fouten worden niet toegestaan !

Een goede analoge fotograaf is een goede digitale fotograaf. Het omgekeerde is niet altijd waar.

Naast de digitale reportages, bied ik ook fotosessies met analoge toestellen uit mijn collectie, waaronder een Hasselblad V500CM (de Rolls Royce van de analoge toestellen). Misschien gaat uw voorkeur naar een reeks foto's genomen met een originele Polaroïd ?!?

Voor alle albums vertrouw ik alleen en enkel professionele die 100% handgemaakte topkwaliteit aanbieden. Om een idee te hebben van hun mogelijkheden, kunt u een kijkje nemen op QT Albums (hier klikken).

Of het nu gaat over een huwelijksreportage, communie, geboorte, zwangerschap of andere; aarzelt u niet contact op te nemen. Samen leggen we deze unieke gebeurtenis vast.

Tot binnenkort,

Laurent